Käyttäjäystävällinen ajanvarauspalvelu

Moni tämän päivän asiakas osaa odottaa ja usein edellyttääkin mahdollisuutta sähköiseen ajanvaraukseen. Sujuvinta asiakkaan kannalta on, että ajanvaraus on saumaton palvelu palveluiden tarjoajan verkkosivustolla, ja sitä on helppo myös käyttää mobiililaitteilla. PalveluitaAjanvarus sivusto tuottaa monille palveluille sähköisiä ajanvarauspalveluita.

Sähköinen ajanvaraus toteutetaan aina asiakasyrityksen tarpeisiin mitoitettuna.

Olemme havainneet, että vaikka ajanvarauksessa kyse on käyttäjälle melko yksinkertaisesta ja simppelistä toiminnosta, silti palveluiden tarjoajien tarpeet voivat vaihdella, siksi sovitamme ajanvarauspalvelussamme yrittäjien sekä asiakkaiden tarpeet huomioiden. 

Tiedämme että yritykset ja asiakkaat arvostavat helppokäyttöistä sähköistä ajanvarausta. Pienille yrityksille helppokäyttöinen sähköinen ajanvaraus on hyvä kilpailuvaltti. Ihmiset toivovat sujuvuutta ja sähköisellä ajanvarauksella on merkittävä rooli asiakaskokemuksen muodostumisessa verkossa.

Työmme lähtökohtana on n. 30 vuoden kokemus ajanvarauksista, sekä myyntityöstä. Vuosikymmenet ovat opettaneet yhteistyön asiakkaiden palvelun jalon taidon. Lopputuloksena asiakkaidemme myyntimahdollisuudet kasvavat ja brändin tunnettavuus kasvaa.

Asiakkaana (käyttäjänä) saat ennen ajanvarauksen hyväksymista mahdollisesti Palvelun tarjoajan sopimuksen (käyttö, toimitusehdot) luettavaksesi, mikäli "palvelun tarjoajan ehdot" ovat "Ok" voit odottaa tilassa olevan varauksen hyväksyä (varata) saamassasi sähköpostissa olevan linkin kautta (näpäytä sitä).

Voitte käyttäjänä sekä palvelun tarjoajana tutustua kaikkiin tarjottaviin palveluihin. Sinun pitää rekisteröityä, että pääset tutustumaan kaikkiin ominaisuuksiin sivustossa. Palvelun tarjoaja (työntekijä) rekisteröityy täällä.