TOTEUTA ASUMISEN UNELMASI

Osaamisemme asuntojen myynnissä ja markkinoinnissa johtaa onnistuneeseen asuntokauppaan. Asiantunteva myyntiprosessi, joka alkaa arviokäynnistä. Tutustumme arviokäynnillä jokaiseen kohteeseen perusteellisesti ja valitsemme kanssanne kohteelle sopivan myyntitavan. Arvio asunnon hinnasta ja myyntiajasta on maksuton (yleinen käytäntö), kun harkitset myyntiä. Kuitenkin joillain välitysliikkeillä on mahdollisesti maksullisia arviokäyntejä, niistä ilmoitetaan palvelun tarjoajan kohdalla erikseen.

KOSTEUSMITTAUS

Asuntokaupan pintakosteusmittaus omakotitalot Mittauksen sisältyy kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen, saunan ja wc:n pintakosteusmittaus, sekä keittiön aistinvarainen tarkastus.

Asuntokaupan pintakosteusmittaus rivitalo- ja kerrostalohuoneistot. Mittaukseen sisältyy kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen, saunan ja wc:n pintakosteusmittaus, sekä keittiön aistinvarainen tarkastus.

Kosteuskartoitusraportti

Kosteuskartoituksesta laaditaan kirjallinen ja sähköinen raportti (mikäli haluatte) josta käy ilmi tutkimusten tulokset sekä tulkinta ja ehdotetaan mahdollisia korjaavia toimenpiteitä.